Meetup: Stappenplan voor authentieke en onderscheidende arbeidsmarktcommunicatie

Wegens succes een extra sessie. Schrijf je snel in want vol=vol!

Meetups zijn kleinschalige (maximaal 30 deelnemers) kennisevents waarin Recruiting Academy haar kennis deelt en professionals uit het recruitment-, en recruitment marketingvak met elkaar in contact brengt.

Je wilt je als organisatie onderscheiden op de arbeidsmarkt door een unieke Employer Value Proposition te formuleren als basis voor jouw arbeidsmarktcommunicatie. Maar hoe zorg je ervoor dat de boodschap echt beschrijft wat jouw organisatie uniek maakt en dat deze ook nog eens onderscheidend is? Dit is helemaal lastig als de redenen waarom jouw werknemers met plezier bij jou werken op het eerste gezicht helemaal niet zo onderscheidend lijken te zijn. Tijdens haar meetup doorloopt Bianca Roelandschap een stappenplan hoe je komt tot een authentieke en onderscheidende kapstok voor jouw arbeidsmarktcommunicatie waar je morgen al mee aan de slag kunt!

Bianca Roelandschap ondersteunt organisaties bij hun arbeidsmarktcommunicatie- en recruitmentvraagstukken. Van strategische onderwerpen zoals het ontwikkelen van arbeidsmartkcommunicatieproposities en employer branding tot jobmarketing. Zij doet dit al meer dan 12 jaar voor verschillende organisaties zoals Rijkswaterstaat, Tempo Team en VGZ.

Praktische zaken

Datum:

Donderdag 7 februari

Tijd:

15:00 – 16:00 uur
Netwerkborrel vanaf 16:00 uur

VOL

Tijd extra sessie:

11:00 – 12:00 uur
Netwerklunch vanaf 12:00 uur

Locatie:

Computerweg 11, Utrecht

Kosten:

Gratis

Let op: het aantal plekken voor deze Meetup is beperkt dus schrijf je snel in! Jouw inschrijving is pas definitief als je een definitieve bevestiging per mail hebt ontvangen.

Aanmelden voor extra sessie

11:00 – 12:00 uur
Netwerklunch vanaf 12:00 uur

Wil jij ook niets meer missen?

Bekijk ook onze andere meetups en webinars:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*