Download: Webinar Doelgroepsegmentatie

Goed recruitment begint altijd met het kennen van de voor jouw relevante arbeidsmarkt. Een voorwaarde om de arbeidsmarkt gefocust te kunnen benaderen, is te weten welke doelgroepen voor jou wel en niet relevant zijn. Kortom: je zult een goede doelgroepsegmentatie moeten maken voor jouw organisatie. Op dinsdag 10 april 2018 organiseerden wij daarom een webinar met als onderwerp doelgroepsegmentatie. Onderaan deze pagina kun je deze webinar downloaden.

Het belang van een goede doelgroepsegmentatie

Veel organisaties besteden te weinig aandacht aan het maken een vaan goede doelgroepsegmentatie of denken hier te makkelijk over. Een goede doelgroepsegmentatie uitvoeren kost een hoop tijd en expertise. Maar als je een goede segmentatie eenmaal gemaakt hebt, dan levert het een sterke bijdrage aan jouw wervingssucces en heb je er voor een lange tijd plezier van.

Leer hoe jij een goede doelgroepsegmentatie uitvoert!

Tijdens de webinar neemt Sandor Snoeren (Founder Recruitingacademy) je mee in welke stappen je dient te zetten om voor jouw organisatie een haarscherpe doelgroepsegmentatie te maken. Op basis van deze segmentatie ben je in staat om naast doelgroepmarketing ook jobmarketing succesvol binnen jouw organisatie in te zetten.

Na het volgen van deze webinar heb je de volgende zaken geleerd:

  • Hoe je de vraag van de organisatie (vacatures) efficiĆ«nt kunt vertalen in doelgroepsegmenten.
  • Hoe je de scope van doelgroepsegmenten exact kan bepalen
  • Wat je precies moet weten van diverse doelgroepsegmenten
  • Hoe je doelgroepsegmentatie succesvol in kan zetten voor zowel doelgroep- als jobmarketing

Praktische zaken

Download deze webinar

Wil jij ook niets meer missen?

Bekijk onze andere meetups en webinars:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*