Onze trainers

Alleen de beste vakprofessionals!

Al onze trainers zijn echte professionals binnen hun vakgebied en zijn leidend in het specialisme wat zij uitvoeren. Het optimaliseren van recruitment is hun passie. Al onze opleidingen en trainingen worden voor het overgrote deel door één trainer gegeven, zodat de trainer altijd kennis heeft van de individuele leerdoelen en de dagelijkse praktijk van de deelnemers.

Sandor Snoeren

Sandor Snoeren

Sandor Snoeren is founder van Recruiting Academy en een specialist op het gebied van recruitment. Zijn doel met Recruiting Academy is ervoor te zorgen dat de deelnemers het maximale resultaat halen uit onze trainingen en opleidingen zodat zij slimmer en succesvoller te werk kunnen gaan. Sandor heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen het recruitmentvak en heeft als Recruitment Manager gewerkt bij onder andere Rabobank Nederland en Eneco.

Monique ten Buur

Monique ten Buur

Monique ten Buur is trainer van de Recruitment Opleiding en Recruitment Marketing Opleiding. Naast dat zij trainer is bij Recruiting Academy helpt zij organisaties bij het verbeteren en/of opzetten van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Monique heeft ruim 10 jaar ervaring opgedaan binnen het recruitmentvak bij onder andere H&M, A.S. Watson Benelux, Jeroen Bosch Ziekenhuis en Vitae.

Melle

Melle de Boer

Melle de Boer is een echte deskundige op het gebied van Talent Sourcing en is bij Recruiting Academy trainer van de Training Talent Sourcing. Melle heeft al meer dan 10 jaar ervaring binnen het vak en heeft onder andere ervaring opgedaan als Global Head of Talent Sourcing bij Philips en als Talent Sourcing Specialist bij Accenture. Naast dat hij trainer is bij Recruiting Academy is Melle werkzaam als Interim Recruiter & Talent Sourcer.

Schermafbeelding 2018-01-02 om 09.39.51

Bianca Roelandschap

Bianca Roelandschap heeft zich gespecialiseerd op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en is trainer van onze Recruitment Marketing Opleiding. Daarnaast ondersteund zij diverse organisatie bij het verkrijgen van inzicht in hun unieke waarden als werkgever en de verbindende factoren tussen de medewerkers, de organisatie en de organisatiedoelstellingen. Zo heeft Bianca onder andere ervaring opgedaan als Adviseur Arbeidsmarktcommunicatie bij Rijkswaterstaat en VGZ.

foto ingrid

Ingrid Koster

Ingrid Koster is een echte expert op het gebied van het afnemen van interviews en is bij Recruiting Academy trainer van de Training Interviewvaardigheden. Ingrid is al meer dan 20 jaar actief binnen de arbeidsmarkt als zowel recruiter als loopbaanadviseur.  Als recruiter heeft zij onder andere ervaring als Senior Corporate Recruiter bij Deloitte en als Senior Adviseur Werving & Selectie bij de Belastingdienst. Naast dat zij trainer is bij Recruiting Academy is zij specialist in loopbaancoaching en selectie.