Certified Recruiter

Het maximale resultaat uit recruitment halen

Recruitment is een vak!

Recruitment levert een grote bijdrage aan de groei van succesvolle bedrijven. In onze opleiding leer je het recruitmentvak meteen op hoog niveau. Ben je startend in het vak dan maak je snelle stappen met onze inhoud. Zit je al wat langer in het vak dan daagt de opleiding jou uit om anders naar recruitment te kijken. Dat alles doen we op een no nonsense manier op basis van onze zelf ontwikkelde en succesvolle recruitmentmethoden en modellen. Daarnaast vullen we de theorie aan met actuele praktijkvoorbeelden en ‘best practices’ uit onze eigen consultancypraktijk. Een unieke opleiding dus die er voor zorgt dat jij als recruiter het verschil maakt.

Wil jij alles uit het recruitmentvak halen dan is het volgen van onze opleiding een onmisbare volgende stap.

Voor wie?

  • Corporate recruiters
  • HR professionals die recruitment als specialisme willen ontwikkelen
  • Bureaurecruiters die meer uit recruitment willen halen
  • Mensen die vanuit een andere discipline het recruitmentvak willen instromen

PROGRAMMA

Jobmarketing

8 feb VOL | 6 mrt | 29 mrt

Inzichten in de arbeidsmarkt verzamelen op vacatureniveau. Schrijven van inhoudelijke sterke vacatureteksten. Kanalenmix per vacature bepalen en resultaten doormeten.

Search

15 feb VOL | 13 mrt | 5 apr

Jouw online presence maximaal vormgeven. Slimme online (boolean) zoektactieken inzetten om de beste kandidaten te vinden. Potentiele kandidaten online creatief benaderen.

Selectietactieken

22 feb VOL | 20 mrt | 12 apr

Diepgaande en volledige vacature intake doen. Diverse selectie-instrumenten, o.a. het selectie-interview succesvol inzetten. Managers adviseren over de beste selectiebeslissing.

Klantmanagement

8 mrt VOL | 27 mrt | 19 apr

Inzicht krijgen in de verwachtingen van (interne) klanten rondom recruitment dienstverlening. Toekomstige vacaturevraag bepalen. Succesvolle relaties met (interne) klanten opbouwen.

Procesmanagement

15 mrt VOL | 3 apr | 26 apr

Het recruitmentproces optimaal inrichten. Diverse KPI’s gebruiken om het recruitmentproces te managen en te verbeteren. Gebruik van dashboards/managementrapportage.

ONLINE LEARNING COMMUNITY

Tijdens de opleiding maak je gebruik van onze unieke online learning community. Binnen de community maak je diverse praktijkopdrachten met behulp van de ‘wizard’. Daarnaast maak je online voortgangstoetsen en chat je met medecursisten. Op deze wijze ontwikkel jij jouzelf als recruiter naar een hoog niveau met een grote toegevoegde waarde voor jouw organisatie. Na de opleiding blijf je lid van de online community zodat je ook in de toekomst terug kunt vallen op datgene dat je geleerd en uitgewerkt hebt.

TRAINERS

Monique-ten-Buur

Monique ten Buur
“Het innoveren, professionaliseren en optimaliseren van recruitment is mijn passie.”

Sandor_Snoeren

Sandor Snoeren
“In de afgelopen 16 jaar heb ik honderden recruiters mogen trainen om het maximale uit recruitment te halen.”

2017 nov mugshot Melle

Melle de Boer
“Internet search tricks & hacks zijn hartstikke cool, maar succesvolle sourcing draait om veel meer dan dat.”

CERTIFICERING ALS RECRUITER

Zodra je de opleiding succesvol hebt afgerond ontvang je van ons jouw certificering als Recruiter. Dit betekent dat je in het register van de Recruiting Academy wordt opgenomen als een professional die het recruitmentvak op een hoog niveau beheerst.

De certificering is daarmee het bewijs van jouw kwaliteiten als Recruiter en onderscheid je jouzelf hiermee binnen het recruitmentvak. Op deze wijze draagt de certificering sterk bij aan jouw carrière als recruiter.

ALGEMENE INFORMATIE

Deze opleiding wordt gegeven op onze eigen trainingslocatie te Utrecht. De kosten bedragen 2.500 euro exclusief BTW en inclusief lesmateriaal en verblijfskosten. Wil je een los onderdeel van de opleiding volgen dan bedraagt de investering 600 euro exclusief BTW.

Uiteraard kun je deze opleiding ook als incompany/maatwerk variant samen met jouw team volgen. Voor meer informatie hierover neem contact met ons op.

Wist je dat als je onze opleiding persoonlijk betaald je de gemaakte kosten af mag trekken van de belasting? Alles hierover lees je op de site van de Belastingdienst.

Deze organisaties gingen je voor