Certified Recruitment Marketeer

Succesvol Marketing & Communicatie inzetten op de arbeidsmarkt

Recruitment is Marketing!

Recruitment Marketing is een snel veranderend vak. In onze opleiding nemen we je mee in de meest actuele en innovatieve Recruitment Marketing technieken. We leren je hoe je Arbeidsmarktcommunicatie op een succesvolle manier in kan zetten maar ook hoe je een slimme positie op de arbeidsmarkt voor jezelf kan bepalen.

Geen theoretisch verhaal maar  krachtige en bewezen methodieken. Methodieken die ervoor zorgen dat jij voor jouw organisatie een sterke positie op de arbeidsmarkt opbouwt en een ‘magneet’ voor het juiste talent wordt. Talent dat niet alleen beschikt over het juiste ‘DNA’ en competenties maar ook een bijdrage levert aan de organisatiedoelstellingen.

Wil jij als recruitment of (arbeidsmarkt)communicatiespecialist meer uit je vak halen, dan is het volgen van onze Recruitment Marketing opleiding voor jou de logische volgende stap.

Voor wie?

  • Corporate recruiters
  • Communicatieprofessionals die zich willen specialiseren in recruitment marketing en arbeidsmarktcommunicatie
  • HR professionals die recruitment marketing als specialisme willen ontwikkelen
  • Bureaurecruiters die middels recruitment marketing meer plaatsingen willen realiseren
  • Mensen die vanuit een andere discipline het recruitment marketingvak in willen stromen

PROGRAMMA

Employer Branding

13 mrt | 8 mei

Op een praktische manier bepalen van werkgeverswaarden van de organisatie. Kiezen van de beste kanalen en media om jouw werkgeversboodschap in de markt te communiceren.

Doelgroepmarketing

20 mrt |15 mei

Maken van een doelgroepsegmentatie voor de eigen organisatie. Bepalen van diverse USP’s per doelgroep en het communiceren hiervan. Meten van resultaten van doelgroepmarketing.

Jobmarketing

27 mrt | 22 mei

Inzichten in de arbeidsmarkt verzamelen op vacatureniveau. Schrijven van inhoudelijke sterke vacatureteksten. Kanalenmix per vacature bepalen en resultaten doormeten.

Candidate Experience

3 apr | 29 mei

Ontwikkelen van een candidate experience strategie. Opzetten van een methodiek om de candidate experience te meten. Structureel verbeteringen doorvoeren in de candidate experience.

Talentpooling

10 apr | 5 jun

Opzetten van talentpools voor schaarse doelgroepen. Het genereren van instroom in de talentpools. Formuleren en managen van een contactstrategie voor de talentpool(s).

ONLINE LEARNING COMMUNITY

Tijdens de opleiding maak je gebruik van onze unieke online learning community.Binnen de community maak je diverse praktijkopdrachten met behulp van de ‘wizard’. Daarnaast maak je voortgangstoetsen en chat je met jouw medecursisten. Op deze wijze werk je een compleet recruitmentmarketingplan voor jouw organisatie uit gedurende de opleiding. Na de opleiding blijft je lid van de online community zodat je ook in de toekomst (online) kunt blijven werken aan jouw recruitmentmarketingstrategie.

TRAINERS

Monique-ten-Buur

Monique ten Buur
“Met de juiste arbeidsmarktcommunicatie strategie maak je als organisatie echt het verschil in het aantrekken en binden van talent”

Sandor_Snoeren

Sandor Snoeren
“Arbeidsmarktcommunicatie is altijd gericht op een resultaat; nu en in de toekomst sneller, meer en betere kandidaten aantrekken”

Schermafbeelding 2018-01-02 om 09.39.51

Bianca Roelandschap
“Hoe meer een organisatie over zichzelf als werkgever en zijn (toekomstige) medewerkers weet, des te effectiever en efficiënter je als organisatie de juiste medewerkers kunt vinden en aantrekken”

CERTIFICERING ALS RECRUITMENTMARKETEER

Zodra je de opleiding succesvol hebt afgerond ontvang je van ons jouw certificering als Recruitment Marketeer. Dit betekent dat je in het register van de Recruiting Academy wordt opgenomen als een professional die Recruitment Marketing op een hoog niveau beheerst.

De certificering is daarmee het bewijs van jouw kwaliteiten als Recruitment Marketeer en onderscheid je jouzelf hiermee binnen het vak van Recruitment Marketing. Op deze wijze draagt de certificering sterk bij aan jouw carrière als Recruitment Marketeer.

ALGEMENE INFORMATIE

Deze opleiding wordt gegeven op onze eigen trainingslocatie te Utrecht. De kosten bedragen 2.500 euro exclusief BTW en inclusief lesmateriaal en verblijfskosten. Wil je een los onderdeel van de opleiding volgen dan bedraagt de investering 600 euro exclusief BTW.

Uiteraard kun je deze opleiding ook als incompany/maatwerk variant samen met jouw team volgen. Voor meer informatie hierover neem contact met ons op.

Wist je dat als je onze opleiding persoonlijk betaald je de gemaakte kosten af mag trekken van de belasting? Alles hierover lees je op de site van de Belastingdienst.

Deze organisaties gingen je voor