Opleidingsvoucher

Keuze uit alle opleidingen en trainingen bij Recruiting Academy

De opleidingsvoucher van Recruiting Academy stelt jou in staat om jezelf een jaar lang te ontwikkelen op het gebied van recruitment en recruitment marketing. Wanneer je een opleidingsvoucher aanschaft, schaf je leertegoed aan. Dit leertegoed kun je een jaar lang gebruiken om diverse opleidingen en trainingen bij ons te volgen. Je hebt hierbij de keuze uit het ons gehele leeraanbod! Opleidingsvouchers zijn beschikbaar in eenheden van 500 euro.

Wanneer je een opleidingsvoucher aanschaft profiteer je van een aantal unieke voordelen!

Opleidingsvoucher
Opleidingsvoucher Snelle Start

Snelle start

Voorrang bij het inschrijven op bijeenkomsten waardoor je altijd zo snel mogelijk start.

Opleidingsvoucher Kostenvoordeel

Kostenvoordeel

Geen hele opleiding volgen maar liever een losse bijeenkomst? Je ontvangt 20% korting op een losse bijeenkomst!

Opleidingsvoucher Online Learning Community

Online Learning Community

Gratis toegang tot de Online Learning Community van Recruiting Academy.

Opleidingsvoucher events

Events

Als eerste op de hoogte van meetups en webinars! Ook ontvang je  korting op events.

Voor individuele deelnemers

Opleidingsvoucher - individueel

Je wilt je graag verder ontwikkelen op het gebied van recruitment of recruitment marketing en je hebt budget ter beschikking om dit te doen. Je weet echter nog niet welke opleiding of training je wilt gaan volgen en wanneer je dit wilt doen.

Met de opleidingsvoucher zet je jouw budget om in een leertegoed. Zo kan je bijvoorbeeld jou persoonlijke opleidingsbudget omzetten in een leertegoed of kan je het budget dat je ontvangt bij je transitievergoeding goed benutten.

Voor teams

Je kunt ook als team leren met onze opleidingsvoucher. Wanneer je een opleidingsvoucher aanschaft voor je team, koop je voor het gehele team een jaar lang leertegoed in.

Je kunt het leertegoed bijvoorbeeld gebruiken om het hele team te trainen middels een op maat gemaakt Incompany Traject. Ook is het mogelijk om het leertegoed te gebruiken voor individuele leerbehoeften binnen het team door het leertegoed te gebruiken voor deelname aan onze open opleidingen en trainingen. Zo is onze opleidingsvoucher de perfecte manier om het opleidingsbudget van een team te besteden!

Opleidingsvoucher team

Voor bedrijven

Opleidingsvoucher bedrijf

Is jouw bedrijf werkzaam in de recruitmentbranche? Dan is onze opleidingsvoucher het ideale relatiegeschenk voor (potentiële) klanten.

Door de inzet van een opleidingsvoucher als relatiegeschenk investeer je als bedrijf op een constructieve wijze in de relatie met jouw (potentiële) klanten en daarmee in commercieel succes!

Meer weten over onze opleidingsvoucher en de bijkomende voordelen? Neem dan contact met ons op!