Testen, benchmarken en ontwikkelen van jouw recruitment(marketing)skills

Skill Lab is de omgeving voor recruitment(marketing) professionals die gericht is op het ondersteunen van jou als professional. In het Skill Lab kun je diverse Skill Testen doen op verschillende vaardigheidsgebieden binnen het recruitment(marketing)vak. Ook kun je korte, intensieve trainingen (Skill Labs) volgen, die snel een positieve impact hebben op jouw prestaties.

SKILL LABS

Skill Labs zijn korte intensieve trainingen die bedoeld zijn om een directe impact te hebben op jouw recruitment(marketing)praktijk. Skill Labs worden regelmatig gegeven en hebben elke keer verschillende onderwerpen. De eerstvolgende Skill Labs zijn: Vacatures, Recruitment KPI’s en Referral opzetten. Wil je meer informatie over een van de onderstaande Skill Labs? Klik dan op de button.

Skill Lab Recruitment KPI’s | 20 februari

Hoe kun je KPI’s op een praktische wijze toepassen binnen recruitment en hoe kun je deze gebruiken om bijvoorbeeld jouw resultaten als recruiter structureel te verbeteren?

Skill Lab Vacatures | 27 maart

In het Skill Lab word je meegenomen in de wereld van vacatures. Na het Skill Lab creëer je de scherpste vacatures en weet je hoe je deze het beste kunt communiceren zodat je jouw doelgroep écht bereikt.

Skill Lab Referral Recruitment | 24 april

Referral recruitment is één van de meest succesvolle vormen van recruitment. Door dit goed op te zetten kun je gemiddeld 25% van je hires via referral realiseren. Het opzetten van een referral strategie is een must voor elke recruiter!

SKILL TESTEN

Skill Testen stellen jou in staat om inzicht te krijgen hoe jij scoort op diverse belangrijke vaardigheidsgebieden binnen het recruitment(marketing)vak. De testen zijn ontworpen op basis van de meest actuele inzichten over wat je als recruitment(marketing)professional nodig hebt om nu succesvol te zijn. Maak een keuze uit een van de Skill testen of doe ze allemaal.

Na het invullen van de Skill Test krijg je direct jouw score te zien. Deze score kun je gebruiken om via onze benchmark te kijken hoe jij ten opzichte  van jouw collega’s in de markt scoort.

SKILL BENCHMARKS

Om een goede inschatting van jouw vaardigheden te maken bieden we de unieke Skill Benchmark aan. De Skill Benchmark is gebaseerd op de resultaten van honderden recruiters die Skill Testen hebben gemaakt in het Skill Lab. Je kunt dus precies zien waar jij jouw vaardigheden nog verder aan kan scherpen ten opzichte van de markt.

54%

Recruitment Skill Test

67%

Recruitment Marketing Skill Test

54%

Campus recruitment Skill Test