Spreker boeken

Een inspirerende spreker met verstand van het recruitment (marketing) vak!

Je bent op zoek naar een spreker die expert is binnen het recruitment (marketing)vak. Iemand die ruime ervaring heeft opgedaan binnen het vakgebied als Recruitment Manager of expert. En dan het liefst iemand die een inspirerend verhaal kan vertellen. Alle sprekers van Recruiting Academy beschikken over een hoop kennis en ervaring binnen hun vakgebied, maar zijn daarnaast ook ervaren sprekers. Voor welk onderwerp je ook op zoek bent naar spreker, wij hebben de juiste spreker voor jou. Zo maken we samen jouw evenement nog succesvoller!

Onze sprekers

Sandor Snoeren

Sandor Snoeren

Sandor is founder van Recruiting Academy en Brandchart. Met deze twee bedrijven draagt hij bij aan de ontwikkeling van het recruitmentvak in Nederland. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen het recruitmentvak en heeft als Recruitment Manager gewerkt bij onder andere Rabobank Nederland en Eneco.

Monique ten Buur

Monique ten Buur

Monique ten Buur is expert op het gebied van recruitment en recruitment marketing. Ze helpt organisatie bij het verbeteren en/of opzetten van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Daarnaast is ze trainer. Monique heeft meer dan 10 jaar ervaring opgedaan binnen het recruitmentvak en is Recruitment Manager geweest bij onder andere H&M en A.S. Watson Benelux.

Schermafbeelding 2018-01-02 om 09.39.51

Bianca Roelandschap

Bianca Roelandschap heeft zich gespecialiseerd op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en is daarnaast trainer. Zij ondersteund diverse organisatie bij het verkrijgen van inzicht in hun unieke waarden als werkgever en de verbindende factoren tussen de medewerkers, de organisatie en de organisatiedoelstellingen. Bianca heeft gewerkt als Adviseur Arbeidsmarktcommunicatie bij onder andere Rijkswaterstaat en VGZ.

Chantal van Kuyen_

Chantal van Kuyen

Chantal is een echte specialist op het gebied van Arbeidsmarktcommunicatie. Met haar bedrijf Employer Brander helpt zij organisaties met creëren van een sterk werkgeversmerk. Zij heeft ervaring opgedaan alsarbeidsmarktcommunicatiespecialist bij onder andere ProRail en Capgemini.

Boek een spreker!

Laat ons weten voor welk onderwerp jij een spreker wilt boeken en wij helpen jou met het uitkiezen van de beste spreker! Weet je al precies welke spreker je wilt, dan kan dat natuurlijk ook! Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.