Certified Interviewer

Alleen het allerbeste talent selecteren

De belangrijkste beslissing van een manager

Succesvolle organisaties hebben allemaal een ding gemeen; zij zijn als geen ander in staat om alleen het allerbeste talent te selecteren. In de workshop “Certified Interviewer’ leren wij managers de geheimen van succesvol selecteren. Van het bepalen van de selectie-eisen tot gesprekstechnieken maar ook hoe selectiebeslissingen te nemen. Niet alleen ‘gesprekstrucjes’ dus maar een robuuste methode die zich in de praktijk heeft bewezen. Na de workshop helpt onze online ‘interviewcoach’ tool managers bij het geleerde verder in de praktijk te brengen.

Wil jij als organisatie er voor zorgen dat alleen de beste talenten nieuwe medewerkers worden dan zorg je er voor dat managers ‘certified interviewers’ worden.

PROGRAMMA & DATA

Interviewen

Hanteren van een effectieve interviewstructuur. Toepassen van diverse gesprekstechnieken tijdens het interview. Tactieken om kandidaten te informeren over organisatie/functie (‘selling the job’).

Beslissen

Scorecards inzetten als middel om selectiebeslissingen te nemen. Toepassen van diverse beslistactieken om de beste kandidaat te kiezen. Constructief feedback geven aan kandidaten.

De training Certified Interviewer is een ééndaagse training en wordt gegeven op de volgende data:

  • Donderdag 21 juni 2018

De training vindt plaats van 13:00 uur tot 17:00 uur.

INTERVIEWCOACH

Om deelnemers aan de workshop in de praktijk te ondersteunen bij het toepassen van het geleerde ontwikkelde wij de ‘interviewcoach’. Interviewcoach is een online tool waar managers op gemakkelijke wijze gebruik van kunnen maken tijdens selectieprocedures. Interviewcoach ondersteunt managers tijdens de drie belangrijke fases in selectie:

Stap voor stap de juiste selectie-eisen kiezen voor een helder selectieprofiel.

Goed interviewen met behulp van meer dan 180 competentiegerichte voorbeeld interviewvragen.

Doordachte selectiekeuzes maken met behulp van de handige online scorecard.

TRAINER

foto ingrid

Ingrid Koster
“Ruim 20 jaar werk ik in het veld van in-door- en uitstroom van personeel. Door mijn coachervaring geef ik duidelijke terugkoppeling, altijd goudeerlijk en constructief”

CERTIFICERING ALS INTERVIEWER

Zodra je de training succesvol hebt afgerond ontvang je van ons jouw certificering als Certified Interviewer. Dit betekent dat je in het register van de Recruiting Academy wordt opgenomen als een professional die interviewen op een hoog niveau beheerst.

De certificering is daarmee het bewijs van jouw kwaliteiten als interviewen en onderscheid je jouzelf hiermee binnen het recruitmentvak. Op deze wijze draagt de certificering sterk bij aan jouw carrière als recruiter.

ALGEMENE INFORMATIE

Deze training wordt gegeven op onze eigen trainingslocatie te Utrecht. De kosten bedragen 500 euro exclusief BTW en inclusief lesmateriaal.

Deze training wordt ook als incompany/maatwerk variant aangeboden. Alle trainingen worden op maat gemaakt voor specifieke opdrachtgevers. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wist je dat als je onze opleiding persoonlijk betaald je de gemaakte kosten af mag trekken van de belasting? Alles hierover lees je op de site van de Belastingdienst.

Deze organisaties gingen je voor: