Skill Lab Recruitment KPI’s

Skill Labs zijn korte krachtige trainingen bedoeld om een directe impact te hebben op jouw succes als recruitment(markting)professional.

Wil jij recruitment managen in plaats van dat recruitment jou managed?

Met het Skill Lab Recruitment KPI’s kom jij ‘ in control’ op jouw inspanningen als recruiter en laat je de business zien wat jou prestaties zijn.

KPI’s succesvol inzetten

In het Skill Lab gaan we samen aan de slag om te kijken hoe je recruitment KPI’s op een praktische wijze toe kunt passen binnen jouw werk als recruiter. We laten je zien wat de zes basis KPI’s zijn voor elke recruitmentpraktijk en hoe je deze berekent. Daarnaast gaan we dieper in op hoe je recruitment KPI’s kunt gebruiken om jouw resultaten als recruiter structureel te verbeteren en te communiceren naar de business.

Na het volgen van het Skill Lab ben je in staat om:

  • De zes basis recruitment KPI’s te berekenen
  • Normen te stellen voor KPI’s
  • Analyses te maken op basis van KPI’s
  • Verbeteracties te definiëren op basis van KPI’s

In het Skill Lab neemt Sandor Snoeren je mee in de wereld van recruitment KPI’s. Sandor ontwikkelde met het Recruitment Klantwaarden Model een set van KPI’s die voor elke recruiter en recruitmentafdeling toepasbaar zijn. Als consultant heeft Sandor uitgebreide ervaring met de implementatie van KPI gericht recruitment en deelt hij graag zijn ervaring en best practices.

Praktische zaken

Datum: 20 februari
Tijd: 13:00 – 16:30
Plaats: Computerweg 11 te Utrecht
Kosten: 375,- excl. BTW