Skill Lab Referral Recruitment

Skill Labs zijn korte, krachtige trainingen bedoeld om een directe impact te hebben op jouw succes als recruitment(markting)professional.

Referral recruitment is een van de meeste succesvolle vormen van recruitment. Door referral recruitment goed op te zetten kun je gemiddeld 25% van je hires via dit kanaal realiseren. Tel daarbij op de referrals vaak dat de beste kandidaten zijn tegen de laagste kosten en dan is het opzetten van een referral strategie een must voor elke recruiter!

Referral succesvol opzetten

We duiken in de wereld die referral heet. We nemen je mee in hoe je de drie verschillende vormen van referral praktisch opzet zodat je snel resultaten uit referral gaat krijgen. We staan stil bij zaken als het ontwerpen van beloningsprogramma’s voor referral, maar ook bij het opzetten van een communicatiestrategie voor referral. Ook kijken we naar het ontwerpen van een integraal referral proces en de ondersteuning van systemen hierin.

Na het volgen van het Skill Lab ben je in staat om:

  • De drie vormen van referral te benoemen en te combineren
  • Een beloningsstructuur voor referral op te zetten
  • Een communicatiestrategie voor referral op te zetten
  • Het referral proces te ontwerpen inclusief ondersteunende systemen

Het Skill Lab wordt gegeven door Sandor Snoeren. Sandor is al 17 jaar werkzaam in recruitment en heeft diverse referral strategieën mogen implementeren. Sandor wordt als consultant vaak gevraagd om mee te denken bij het opzetten van referral strategieën en systemen. Vanuit het perspectief dat referral pragmatisch en doelgericht opgezet moet worden deelt Sandor zijn kennis en best practices.

Praktische zaken

Datum: 24 april
Tijd: 13:00 – 16:30
Plaats: Computerweg 11 te Utrecht
Kosten: 375,- excl. BTW