Certified Talent Sourcer

Proactief het beste talent uit de markt halen

Wachten tot topkandidaten naar jou komen of….

Het beste talent in de arbeidsmarkt reageert niet meer op een jobposting op een vacaturesite. Het beste talent wil benaderd worden door werkgevers met het juiste verhaal waarom zij bij jou zouden moeten komen werken. Helemaal omdat het merendeel van de arbeidsmarkt (85%!) helemaal niet op zoek is naar een nieuwe baan. Wil jij het aanbod aan kandidaten dat jij voor jou organisatie weet te genereren sterk vergroten dan zul je zelf de arbeidsmarkt in moeten gaan. Om je hierbij te helpen heeft Recruiting Academy de training Certified Talent Sourcer ontwikkeld. In de training leren we je geen ‘trucjes’ maar een succesvolle methode hoe jij Talent Sourcing in jouw dagelijkse praktijk succesvol toe kunt toepassen.

Wil jij op korte termijn sneller, meer en betere kandidaten uit de arbeidsmarkt halen, schrijf je dan nu in!

PROGRAMMA & DATA

Voorbereiden

Doen van een intake voor een search en het doen van research naar de arbeidsmarkt.

Zoeken

Efficiënt kandidaten vinden in LinkedIn en via diverse zoekmachines (Boolean strings bouwen).

Benaderen

Succesvol contactgegevens van kandidaten achterhalen en berichten sturen. Introduceren van kandidaten bij de hiring manager.

De training Certified Talent Sourcer is een ééndaagse training en wordt gegeven op de volgende datum:

  • Donderdag 17 mei 2018

De training vindt plaats van 13:00 uur tot 17:00 uur.

ONLINE LEARNING COMMUNITY

Tijdens de training maak je gebruik van onze unieke online learning community. Binnen de online community maak je diverse praktijkopdrachten met behulp van onze online ‘wizard’. Daarnaast maak je voortgangstoetsen en chat je met jouw medecursisten. Na de training blijft je lid van de online community zodat je ook in de toekomst (online) kunt blijven werken.

TRAINER

2017 nov mugshot Melle

Melle de Boer

“Internet search tricks & hacks zijn hartstikke cool, maar succesvolle sourcing draait om veel meer dan dat.”

CERTIFICERING ALS TALENT SOURCER

Zodra je de training succesvol hebt afgerond ontvang je van ons jouw certificering als Certified Talent Sourcer. Dit betekent dat je in het register van de Recruiting Academy wordt opgenomen als een professional die Talent Sourcing op een hoog niveau beheerst.

De certificering is daarmee het bewijs van jouw kwaliteiten als Talent Sourcer en onderscheid je jouzelf hiermee binnen het recruitmentvak. Op deze wijze draagt de certificering sterk bij aan jouw carrière als recruiter.

ALGEMENE INFORMATIE

Deze training wordt gegeven op onze eigen trainingslocatie te Utrecht. De kosten bedragen 500 euro exclusief BTW en inclusief lesmateriaal.

Deze training wordt ook als incompany/maatwerk variant aangeboden. Alle trainingen worden op maat gemaakt voor specifieke opdrachtgevers. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Wist je dat als je onze opleiding persoonlijk betaald je de gemaakte kosten af mag trekken van de belasting? Alles hierover lees je op de site van de Belastingdienst.

Deze organisaties gingen je voor