Skill Labs zijn korte, krachtige trainingen bedoeld om een directe impact te hebben op jouw succes als recruitment(markting)professional.

De sterkste en meest effectieve vacature. Daarmee realiseer je het best passende talent voor de functie. Efficiënt en succesvol werven wordt een eitje.

Een reguliere training vacaturetekst schrijven te basic voor jou?

Dan ben je toe aan het Skill Lab Vacatures, waarbij je leert hoe je snel en praktisch tot de scherpste vacatures komt. Ons uitgangspunt: wat wil de doelgroep? Vanuit dat oogpunt laten we je zien hoe je met je vacature aansluit bij de wensen en interesses van jouw doelgroep(en).

Recruitment marketing in vacatures

Je gaat de functie verkopen, met alle middelen die je tot je beschikking hebt. Wil je een scherpe tekst? Of een aansprekende videovacature? Misschien een prikkelende InMail? Of ga je voor Google Advertising…. Wij leren het je allemaal. Van eerste opzet en heldere briefing tot sprankelend eindproduct. Altijd de meest passende manier van communiceren om jouw doelgroep écht te bereiken.

Na het volgen van het Skill Lab ben je in staat om:

  • Unique Selling Points te bepalen en te gebruiken in een vacature
  • De juiste structuur in jouw vacature aan te brengen
  • Vacatures maximaal vindbaar te maken
  • De juiste ‘tone of voice’ per doelgroep te hanteren
  • Vacatures voor meerdere media (mail, social media, zoekmachines, jobboards) te creëren.

In het Skill Lab neemt Chantal van Kuyen je mee in de wereld van vacatures. Chantal is employer branding specialist met een warm hart voor arbeidsmarktcommunicatie. “Van imago tot praktische producten; de combinatie van alle facetten in dit fascinerende vakgebied maken dat het werk als een feestje voelt. Steeds nieuwe dingen ontdekken in een omgeving die continu verandert. Ik deel mijn ervaringen graag met mensen die verder willen in het vak.”

Praktische zaken

Datum: 27 maart
Tijd: 13:00 – 16:30
Plaats: Computerweg 11 te Utrecht
Kosten: 375,- excl. BTW