Training Visuele Vacatures

Kandidaten verleiden met visuele vacatures!

10

Jaar ervaring

3500+

Deelnemers gingen je voor

Training Visuele Vacatures

We communiceren steeds meer in beeld in plaats van taal met elkaar. Zeker de nieuwe generaties kijken liever naar vlogs, infographics, videovacatures en foto’s in plaats van naar een lap tekst. Wil jij kandidaten verleiden om bij jouw organisatie te gaan solliciteren, dan zijn visuele vacatures onmisbaar. Dat vraagt om een training Visuele Vacatures! Wil jij ook visuals inzetten om meer en beter gekwalificeerde kandidaten uit de markt halen? Dan is deze training jou een must!

Na deze training ben je in staat om:

 • Korte scriptjes te schrijven voor vacaturevlogs
 • Vlogs op te nemen met je telefoon.
 • Videovacatures te scripten en op te nemen.
 • Vacature-infographics te maken met een door ons aangeleverde template.
 • Foto’s maken (met je telefoon) en gebruiken voor vacatures.
 • Visuele vacatures online maximaal vindbaar maken.
Certificaat visuele vacatures training

Na afronding ontvang je van ons een certificaat. Je wordt opgenomen in ons register als een professional die het maken van visuele vacatures op een hoog niveau beheerst.

Programma

Onderdeel 1: Scripten voor video's en vlogs

In dit onderdeel leer je de basis van elke goede vacaturevideo of -vlog: een script maken. Je leert hoe je snel korte scriptjes maakt om het maximale uit jouw video of vlog te halen. Via ons scripttemplate maak je in no time een perfect script.

Onderdeel 2: Filmen en foto's maken met je telefoon

In dit onderdeel leren we je hoe je het maximale uit jouw telefoon haalt met betrekking tot foto en video. Via korte, krachtige tips & tricks maak je binnenkort de mooiste vacaturevideo’s en foto’s. Je maakt ook een proef vacaturevideo en -vlog.

Onderdeel 3: Vacature-infographics maken

In het derde onderdeel leer je hoe je makkelijk een vacature-infographic maakt. Via simpele tooling en templates, die je van ons krijgt, maak je in korte tijd een effectieve vacature-infographic.

Doelgroep

 • Coporate recruiters
 • Bureaurecruiters
 • Recruitment Marketeers

Benieuwd of onze Training Vacatureteksten Schrijven wat voor jou is? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Trainers

Chantal van Kuyen_

Chantal van Kuyen

Chantal is een echte expert op het gebied van Arbeidsmarktcommunicatie. Zij heeft ervaring opgedaan als arbeidsmarktcommunicatiespecialist bij onder andere ProRail en Capgemini. Daarnaast is zij founder van Employer Brander.

Niels van Dijk

Niels van Dijk is Projectmanager Employer Branding bij Employer Brander. Hier houdt hij zich voornamelijk bezig met het creëren van creatieve content voor diverse opdrachtgevers.

Niels_

Praktische informatie

De training kun je volgen op de volgende data:

 • 26 maart
 • 18 juni

De training vindt plaats van 13:00 uur tot 17:00 uur.

Computerweg 11 te Utrecht.

€500 exclusief BTW en inclusief lesmateriaal en verblijfskosten. Wist je dat als je onze training persoonlijk betaald je de gemaakte kosten af mag trekken van de belasting? Alles hierover lees je op de site van de Belastingdienst.

Het is ook mogelijk om deze training samen met jouw team als incompany of maatwerk variant te volgen. Meer informatie hierover lees je hier.

Deze organisaties gingen je voor