Trainingen

Als opleider voor recruiter willen wij een bijdrage leveren aan het recruitmentvak. Dit doen wij door continue de ontwikkelingen in het vakgebied bij te houden en te verwerken in onze diverse opleidingen. Wij werken alleen met de beste docenten die aan de top van hun specialisme staan. Wij werken met een zelf ontwikkelde en unieke opleidingsinhoud die zich de afgelopen 12 jaar in de praktijk heeft bewezen. Op deze manier zorgen wij voor groei van jou al recruiter en daarmee voor de groei van het vak.

Hieronder vind je het aanbod van onze ééndaagse trainingen. Naast deze opleidingen bieden wij ook meerdaagse opleidinge aan. Alle trainingen en opleidingen zijn ook als incompany variant mogelijk.

TRAININGSAANBOD

In de training Certified Interviewer leer je de geheimen van succesvol selecteren. Van het bepalen van de selectie-eisen tot gesprekstechnieken, maar ook hoe selectiebeslissingen te nemen.

De training in onderverdeeld in drie verschillende onderwerpen, namelijk:

  • Voorbereiden
  • Interviewen
  • Beslissen

De training Certified Talent Sourcer leert je hoe je het beste talent in de markt kunt vinden en benaderen. We leren je geen trucjes, maar een succesvolle methode hoe jij Talent Sourcing in de dagelijkse praktijk succesvol toe kunt passen.

De training is onderverdeeld in drie verschillende onderwerpen, namelijk:

  • Voorbereiden
  • Zoeken
  • Benaderen

ONLINE LEARNING COMMUNITY

Tijdens alle opleidingen en trainingen wordt er gebruik gemaakt van onze unieke online learning community. Binnen deze online community maak je diverse praktijkopdrachten met behulp van de ‘wizard’. Daarnaast maak je voortgangstoesten en chat je met jouw medecursisten. Na het volgen van een opleiding blijf je lid van de online community zodat je ook in de toekomst terug kunt vallen op datgene dat je geleerd en uitgewerkt hebt.

Deze organisaties gingen je voor