Onze visie op leren

Zo haal jij het maximale uit onze opleidingen en trainingen!

Wanneer je jezelf wilt ontwikkelen door middel van een opleiding of training is niet alleen de inhoud belangrijk, maar ook de manier waarop deze wordt gegeven. Bij Recruiting Academy hebben wij daarom een aantal basisprincipes ontwikkeld waardoor jij na het volgen van een opleiding of training slimmer en succesvoller te werk kunt gaan.

Intensief leren

Intensief leren

Wanneer je een opleiding of training volgt wil je zoveel mogelijk leren met een juiste tijdsinvestering. Bij Recruiting Academy maken we dit mogelijk door maximaal acht deelnemers bij elkaar in een groep te plaatsen. Hierdoor heeft de trainer altijd maximale aandacht voor jou en jouw persoonlijke leerdoelen. Dit stelt jou in staat om het maximale uit jouw kostbare tijd te halen!

Leren van best practices

Leren van best practices

Wanneer je alleen de theorie over een bepaald onderwerp leert, behaal je niet het maximaal haalbare resultaat. Het is daarom belangrijk om ook te kijken naar praktijkvoorbeelden, zodat je ook hiervan kunt leren. Doordat wij ook een eigen consultancypraktijk hebben komen wij regelmatig mooie praktijkvoorbeelden tegen bij onze opdrachtgevers die wij verwerken in onze opleidingsinhoud.

Leren van elkaar

Leren van elkaar

Je kunt niet alleen veel leren van een trainer, maar ook van anderen binnen jouw vakgebied. Bij Recruiting Academy volg je een opleiding of training daarom ook niet alleen, maar in een groep met een aantal medecursisten. Door met elkaar te discussiƫren over de diverse onderwerpen en door samen te werken haal je het maximale rendement uit jouw opleiding of training.

Toepassen in de praktijk

toepassen in de praktijk

Je beleeft het meeste plezier aan een opleiding als je de geleerde kennis en vaardigheden direct toe kan passen in de praktijk. Tijdens onze opleidingen en training ontvang je daarom altijd handvaten om het geleerde toe te passen. Loop je toch tegen problemen aan? Dan kun je via onze Online Learning Community zowel tijdens als na je opleiding of training je vragen stellen.

Leren als een professional

Leren als professional

Je bent een professional binnen jouw vakgebied en hier hoort een volwassen manier van leren bij. Dit betekent dat wij tijdens onze opleidingen en trainingen niet ‘schools’ te werk gaan, maar op een volwassen wijze lesgeven. De trainer ziet de cursisten dan ook nooit als leerlingen, maar echt als volwaardige gesprekspartners. Ook geven onze trainers op een interactieve wijze les, waardoor je je altijd betrokken voelt bij de training.

Blijven leren

Blijven leren

Na het afronden van je opleiding begint het echt werk pas. Om je hierbij te ondersteunen hebben we een Online Learning Community ontworpen. Deze online leeromgeving blijft ook na de opleiding voor je beschikbaar zodat je altijd kan terugvallen op wat je tijdens de opleiding geleerd hebt.